3 motive pentru care ai nevoie de husa de protectie pentru smartphone

Oricare ar fi modelul de telefon pe care il detii, mai mult ca sigur parte din gama smartphone, este necesar sa il protejezi cu o husa buna. Mai ales daca stii ca ai platit o mica avere pentru acesta, cu atat mai mult te vei interesa de o husa cat mai eficienta, care sa corespunda nu numai preferintelor estetice, ci mai ales celor functionale.

Nu merita riscul de a-l folosi fara a lua aceasta masura, nu cand sansele de defectare sunt atat de crescute. In general, accidentele se intampla cand te astepti mai putin.

Asadar, care sunt motivele pentru care ai nevoie de o husa de protectie si cum alegi modelul cel mai potrivit pentru tine?

Husa ofera protectie impotriva zgarieturilor

Cele mai crescute sanse de a cumpara o husa de calitate apar de obicei dupa ce s-a produs nefericitul eveniment. Pana atunci nu prea ti se pare relevanta o astfel de achizitie. Incepi cautarea dupa huse iPhone 8+ sau oricare ar fi modelul detinut abia atunci cand estetica sa incepe sa fie afectata.

De ce sa lasi asta sa se intample cand poti asigura de la bun inceput protectia telefonului? Intra pe stifler.ro pentru a descoperi o varietate de colectii, special create pentru telefonul tau – e foarte important sa te orientezi si dupa acest criteriu pentru ca husele universale nu sunt cele mai recomandate.

Husa atenueaza socurile

Mai ales daca stii ca ti se intampla des sa scapi telefonul si nu cu lejeritate, te sfatuiesc sa investesti neaparat intr-o husa care iti poate proteja telefonul impotriva socurilor. Policarbonatul sau polietilena, ca si cauciucul si siliconul de altfel, sunt ideale in aces sens, datorita proprietatilor excelente ce le confera elasticitate.

Consecintele pe care socurile de diverse intensitati le pot avea asupra smartphone-ului pot fi atat de ordin estetic, dar pot avea repercursiuni si asupra partii de hardware/software. Mai mult ca sigur vei avea nevoie de o diagnoza ulterior socului suferit, in situatia in care telefonul mai functioneaza.

Husa protejeaza telefonul contra factorilor externi

E inevitabil sa nu intri in contact cu praful, spre exemplu. Atunci cand particulele se acumuleaza intr-un volum mare in telefon, patrunzand prind diversele spatii pentru mufe, difuzor, etc., si functionarea acestuia este ingreunata.

De altfel si o umiditate prea crescuta a aerului va avea influente negative asupra smartphone-ului. Cel mai bine este sa alegi o husa realizata dintr-un material impermeabil, care sa nu favorizeze nici acumularea de praf ori impuritati. Gasesti in acest sens pe stifler.ro o varietate de huse, sub diverse design-uri si culori, dupa placul tau.

Ca sa fii complet sigur ca nu iti supui telefonul niciunuia dintre factorii mai sus mentionati, trebuie sa alegi atent husa. Nu orice magazin iti va asigura inalta calitate a produselor oferite. De asta am facut si recomandarea magazinului Stifler, acesta vizand si un raport pret – calitate echitabil.

Ca o completare, iti recomand si o folie de protectie. Aceasta va oferi ecranului siguranta, ceea ce ai nevoie mai ales daca ti se intampla frecvent sa scapi telefonul. Rezultatele pot consta in dauna completa, ceea ce sigur nu iti doresti.

Intra pe stifler.ro si comanda toate cele necesare pentru a-ti proteja telefonul intr-o maniera profesionala si de durata.

Leave a Reply