Botosanenii pot cere suspendarea platii facturilor la gaze si lumina! Botosaneanul ne informeaza

0

“Toate s-au scumpit! Motorina, pretul la alimente, intretinere, facturi!” Multi romani sunt nemultumiti de aceste masuri. Abia ca se pot descurca de la o luna la alta pentru a se intretine, iar situatia nu este deloc placuta.

“Poti cere SUSPENDAREA platii facturilor la electricitate si gaze timp de pana la sase luni” – este un titlu din trustul de presa botosaneanul.ro ce ne atrage atentia.

Asta inseamna ca toti clientii care fac parte din categoria celor vulnerabili de energie, au dreptul de a solicita autoritatilor suspendarea obligatiei de plata a facturilor, desigur pe o perioada de la 1 la 6 luni. Aici se incadreaza toti cei care au venit mediu lunar de 1,386 lei per persoana, in cazul familiei si de 2,053 in cazul unei persoane singure. Aceasta lege se aplica la nivel national, fiind ca o mana de ajutor a celor care efectiv nu mai fac fata.

Este doar unul din titlurile pe care le gasim in trustul de presa Botosaneanul, informand  astfel cetatenii despre masurile pe care trebuie sa le ia, ce drepturi au si asa mai departe. Mai multe detalii cu privire la acest subiect puteti citi pe acest site de stiri Botosani online.

Botosaneanul – informatii de interes pentru toti cetatenii

Se pare ca acest trust de presa nu este unul oarecare. Ci unul care tine la curent toti cetatenii cu toate noutatile de interes. Este mai degraba un ziar de investigatii care nu publica nimic inainte de a fi verificata informatia. Acest lucru este un mare plus, mai ales ca in ultima perioada oamenii nu mai au incredere in stirile expuse, pentru ca multe dintre ele dau informatii eronate, neverificate.

Botosaneanul demonstreaza ca nu toate trusturile de presa sunt la fel. Le pasa de oamenii din comunitate venind cu informatii ce ii pot ajuta, nicidecum cu stiri mondene despre anumite “celebritati” din Romania.

Gasim aici informatii pe o scara larga. De la rubrica de social, invatamant, politic, administrativ, pana la investigatii si anchete care dezvaluie multe masti corupte. Jurnalistii sunt de parere ca oamenii trebuie sa stie adevarul de fiecare data. Tot aici mai gasim si stiri de interes national, la fel de interesante.

Este important sa ne ne luam informatiile din trusturi de presa de incredere, care verifica informatiile inainte de a fi publicate, asa cum face si Botosaneanul.

Date de contact: redactie@martorincomod.ro

Leave a Reply