Care carcase de telefon ofera cea mai buna protectie?

0

Carcasele de telefoane sunt disponibile in diverse materiale. Unele dintre acestea ofera o protectie mai mare decat altele, deci este important sa va informati inainte de a comanda o carcasa.

Daca nu aveti nevoie de prea multa protectie pentru ca nu intentionati sa folositi dispozitivul in afara casei sau va considerati o persoana destul de responsabila, atunci puteti alege o carcasa moale din silicon sau plastic. Aceste materiale nu ofera protectie sporita, dar sunt ok pentru a a proteja telefonul impotriva loviturilor si zgarieturilor minore.

Unii utilizatori de telefoane vor avea nevoie insa de protectie sporita, pentru ca au un stil de viata activ sau isi scapa des telefonul din mana. Daca acest lucru se aplica si in cazul dumneavoastra, folositi o carcasa de telefon hibrida care are un interior din plastic moale si un exterior de plastic dur.

Acestea sunt recunoscute ca fiind cele mai durabile carcase si va pot proteja telefonul in orice moment. Totusi, ele tind sa fie mai robuste si mai voluminoase comparativ cu alte carcase, asa ca multi le considera neatractive.

In general, cei mai multi utilizatori de telefoane mobile vor avea nevoie de un nivel moderat de protectie – undeva intre cele doua descrise mai sus. Pentru acest tip de protectie, uitati-va dupa o carcasa de plastic standard si usoara.

In general nu este recomandat sa achizitionati o carcasa telefon din piele sau lemn daca vreti ceva mai multa protectie. Aceste carcase sunt speciale si va permit sa va definiti un stil aparte mai pompos, insa nu va protejeaza telefonul suficient de bine.

Acum ca ati inteles cum functioneaza carcasele de telefoane si ce rol important au in protejarea acestora, sunteti gata sa descoperiti modelul care sa vi se potriveste cel mai bine? Va asteptam pe husecool.ro cu oferte foarte avantajoase de gadgeturi si accesorii pentru multe tipuri de smartphone-uri.

Huse telefoane si carcase la mana a doua

Cand au nevoie de o carcasa noua de telefon, multi cumparatori se lasa influentati de preturile mai mici propuse de clientii persoane fizice care posteaza anunturi pe site-uri de profil. Dar cand cumperi o carcasa second hand este mai greu sa deterctezi rapid defectele.

Chiar si cea mai mica fisura dintr-o carcasa telefon utilizata ar putea afecta foarte mult capacitatea carcasei de a proteja telefonul.

Din acest motiv, achizitionarea unei carcase de telefon presupune verificarea sa. Vanzatorul ar putea ascunde cu usurinta defectele minore folosind iluminarea corecta. In schimb cumparatorii nu trebuie sa-si faca griji cu privire la achizitionarea unei carcase noi, deoarece daca aceasta nu o sa se potriveasca, puteti face retur.

In general este de preferat sa alegeti un produs nou daca tot ati hotarat ca este momentul sa renuntati la gadgeturile pe care le folisit. Alegeti un furnizor cu bune reputatie si stoc de marfa. Daca sunteti pregatit sa gasiti caracasa perfecta pentru telefonul dumneavoastra, vizitati www.husecool.ro si rasfoiti catalogul nostru disponibil online.

Avem pe stoc huse samsung galaxy s6 edge din mai multe materiale (piele, silicon, plastic etc), carcasa pentru samsung-ul tau s6 edge.

Leave a Reply