Ce masini sunt oferite spre inchiriere?

0

De foarte multe ori, serviciile de rent a car nu sunt extrem de flexibile in privinta duratei in care un client are o masina inchiriata la dispozitie. Insa exista si firme care va ofera posibilitatea inchirierii de masini pe termen lung, fie ca este vorba de un serviciu de rent a car pentru o masina cu capacitate normala sau un rent a car pentru microbuze.

Serviciul de inchirieri masini Timisoara reprezinta o solutie ieftina si totodata eficienta, comparativ cu alte solutii de transport. Acest serviciu de transport este ideal pentru turistii care au venit pentru o perioda mai lunga in Timisoara sau pentru timisorenii care vor sa plece in diverse deplasari pe durata mai multor zile sau chiar saptamani.

Astfel, se poate opta pentru acest serviciu indiferent daca aveti nevoie de un mijloc de transport de persoane pentru diverse excursii organizate de institutii de invatamant din Timisoara sau daca cautati un serviciu de inchiriere masini in Timisoara pentru transportul angajatilor din diverse companii sau chiar a celor din institutii guvernamentale.

Practic, masinile pe care le oferim spre inchiriere pe termen lung sunt masini noi, care ofera un confort si o siguranta deosebita calatoriilor dumneavoastra. Un mare avantaj este acela ca nu se impune de catre firma de inchirieri niciun fel de limita de kilometri, astfel ca deplasarile pe termen lung din Timisoara vor fi lipsite de absolut orice fel de constrangeri.

De obicei, transportul unui numar mai mare de persoane reprezinta, de foarte multe ori, o problema, atunci cand ne planificam un concediu sau organizam un eveniment special. In aceste doua situatii, solutia salvatoare o reprezinta serviciul de inchiriere microbuze. De aceea, compania de inchirieri auto din Timisoara va ofera posibilitatea inchirierii unui microbuz pentru transportul persoanelor in tara si strainatate.

Microbuzele sunt noi, avand o capacitate de 8+1, fiind conduse de soferi cu foarte mare experienta. Trebuie sa mentionam ca puteti apela la serviciul de inchiriere microbuze Timisoara si pentru numeroase calatorii mult mai lungi sau pentru transfer intre orase, in functie de nevoi si preferinte. De asemenea, aveti la dispozitie microbuze in regim de rent a car care sa asigure transportul trupelor de muzica si a instrumentelor specifice.

In cazul organizarii unui eveniment, soferii nostri sunt, fara exceptie, vorbitori de limba engleza, deci puteti solicita serviciul de inchiriere microbuze si pentru grupuri mari de turisti veniti in Timisoara. Masinile care sunt oferite spre inchiriere sunt masini noi, acestea apartinand unor branduri de renume, iar soferii care conduc aceste microbuze inchiriate din Timisoara va transporta in cea mai deplina siguranta.

Compania de transport si inchirieri auto este o companie serioasa care ofera numeroase servicii de calitate. Este practic o alternativa viabila la alte mijloace de transport din Timisoara. Ceea ce o diferentiaza de celelalte solutii de transport este in primul rand diversitatea serviciilor.

O alta diferentiere este facuta de calitatea excelenta a masinilor si de profesionalismul angajatilor. Nu in ultimul rand, un atuu il reprezinta oferirea unor servicii de rent a car pentru toate pretentiile clientilor.

 

 

Leave a Reply