Ce spune despre tine modul in care porti inelul cu diamante?

0

In general modul in care alegi sa porti bijuteriile transmite ceva despre tine si stilul tau. In fapt, acest aspect reprezinta un adevarat studiu de caz pentru unii. Inelele cu diamante sunt fara doar si poate o emblema a elegantei, insa o influenta in impactul pe care il are in tinute o reprezinta modul in care fiecare femeie alege sa il poarte.

Indiferent de alegerea ta sau de inelul pe care l-ai primit ca gest de la persoana iubita, este bine sa nu tratezi totusi cu superficialitate modul in care il vei purta. Desigur, de-a lungul timpului s-au realizat tot felul de criterii psihologice si culturale cu privire la caracterul fiecarei persoane, dupa cum alege sa poarte inelul.

Ca alegi sau nu sa te raportezi la acestea depinde in totalitate de tine. Important este insa ca tu sa te simti bine purtand bijuteria respectiva, fara a face abstractie insa de la bunul gust.

La ce mana porti un inel cu diamante?

Apare inevitabil intrebarea referitoare la ce mana este mai potrivita pentru a purta inelul de logodna. Aici parerile sunt impartite. Cu toate ca lucrurile sunt destul de simple – daca esti dreptace, e recomandat sa le porti pe dreapta (fiind considerata mana activa), iar daca esti stangace, lucrurile vor sta intocmai invers.

Porti inelul pe:

Degetul aratator?

Potrivit studiilor, acest gest te incadreaza in randul celor care au stima de sine foarte ridicata, care sunt increzatoare in fortele proprii si mai ales care au calitati de lider. Purtarea inelului insa pe mana pasiva ar insemna tocmai inversul.

Degetul mijlociu?

Daca alegi sa porti un inel cu diamante, ai in vedere faptul ca valorile tale sunt denotate atunci cand alegi sa il asezi pe degetul mijlociu. De obicei persoanele care iau viata mereu in serios fac o astfel de alegere, pentru ca sunt marci ale responsabilitatii si seriozitatii. Te poti orienta in acest sens dupa un model cu diamant de culoare.

Degetul inelar?

Inelul purtat pe acest deget este considerat un stimulent al starii de bine, al creativitatii. Daca alegi insa mana pasiva, acelasi deget, s-ar parea ca problemele de zi cu zi sunt mai usor solutionate. Cat este de adevarat asta nu stiu, insa cu siguranta un astfel de gand poate fi dictat subconstientului care actioneaza ca atare.

Degetul mic?

Obisnuiesc sa poarte inelul pe acest deget persoanele care au un spirit de negociere aprins. Purtarea lor la mana pasiva, desi in cazul unui inel cu diamante nu prea se intampla, este caracteristica in general celor care au abilitati de ascultare excelente, respectiv care sunt foarte intuitive.

Degetul mare?

Nu prea este cazul inelului cu diamant, desi intotdeauna vor exista exceptii. Cu siguranta ca o astfel de alegere subliniaza un caractert puternic, ce stie cum sa se impuna in fata celorlalti.

Ce denota lipsa inelelor?

Desigur ca sunt si persoane care aleg sa nu poarte inele din diverse motive. Dar este categoria care alege personal sa se priveze de la astfel de privilegii pentru ca o bijuterie eleganta va da intotdeauna un cu totul alt sens tinutelor.

Daca te intereseaza sa achizitionezi un inel cu diamante prin care sa iti diversifici outfit-urile, gasesti optiuni numeroase, cu posibilitatea de personalizare pe diamag.ro.

Leave a Reply