Cele mai interesante informatii despre mierea de manuka

0

In prezent, exista mai mult de 300 de tipuri de miere disponibile in lume. Cel mai cunoscut tip insa este Miere De Manuka 16+ RAW 100% Naturala, care are o lista de never-ending de beneficii, care nu ar putea fi gasite in alte tipuri de miere. Si aceasta miere este produsa exclusiv numai in Noua Zeelanda.

In general, mierea de Manuka poate fi gasita pe piata, fie prelucrata sau bruta, si este, desigur, produsa de albinele care tind sa pozeze in florile disponibile in fabricile Manuka. Puteti sa o numiti ca una dintre formele benefice si unice ale mierii de pe planeta.

Daca sunteti un zoolog, s-ar putea sa stiti ca numele stiintific al plantei Manuka este Leptospermum scoparium. Ei bine, nu trebuie sa va faceti griji deloc daca sunteti din alte medii si aceste cuvinte sunt complet noi pentru dvs.

Despre aceasta Miere De Manuka 16+ RAW 100% Naturala, este foarte important sa stiti ca are o putere superioara de vindecare si vindeca multe boli. Nu trebuie sa fiti surprins sa stiti ca acum cateva mii de ani, aceasta Miere De Manuka 16+ RAW 100% Naturala a fost folosita in mod esential ca medicament.

O puteti numi una dintre sursele antimicrobiene bine vindecate ale naturii. Acest lucru se datoreaza faptului ca numerosi arheologi au afirmat ca, in timp ce sapau mormintele vechi ale regalilor egipteni, au gasit miere Manuka nealterata in vase. Pare interesant, nu?

Multe culturi din intreaga lume au laudat aceasta Miere De Manuka 16+ RAW 100% Naturala, pentru ca este o comoara uimitoare si cu foarte multe proprietati vindecatoare.

Luati exemplul timpului biblic, al folclorului grecesc antic sau al traditiei vedice din Orientul Indepartat, unde “pamantul curgand cu lapte si miere” a fost cunoscut sub numele de pamantul promis.

Multi dintre voi ati fi de acord ca, din momentul industrializarii, mierea nu ramane la fel ca in trecut. Calitatea a degradat de cele mai multe ori, cele mai multe tipuri de miere, insa Miere De Manuka 16+ RAW 100% Naturala este o miere cruda si nepasteurizata, iar in comparatie cu alte tipuri de miere, aceasta nu este modificata genetic.

Aceasta Miere De Manuka 16+ RAW 100% Naturala are in compozitia sa cel putin 75% granule de polen Manuka, efecte antibacteriene si antioxidante puternice, respectiv proprietati de intarire a imunitatii. Puterea antibacteriana a mierii de manuka este stabilita in functie de cantitatea de polen continut. Cu cat cantitatea granulelor de polen din compozitia acestui tip de miere este mai mare, cu atat si proprietatile terapuetice ale mierii sunt mai puternice.

Mierea De Manuka 16+ RAW 100% Naturala de la Wedderspoon este certificata Glyphosate Residue Free. Important de mentionat este faptul ca aceasta certificare dovedeste faptul ca mierea este pura si nu are in compozitia sa reziduuri sau pesticide cum ar fi glifosfatul, care este cel mai utilizat ierbicid din lume.

Inainte de a incheia, precizam faptul ca mierea de Manuka Wedderspoon este recoltata din regiunile de sud si de nord ale Noii Zeelande si produsa printr-un procedeu raw. Acest procedeu raw asigura textura catifelata a mierii si pastrarea intacta a proprietatilor unice.

Leave a Reply