Cum alegi fotograful pentru nunta ta

0

Desi majoritatea oamenilor au participat la o nunta, aceasta nu inseamna ca ei vor sti cu exactitate ce este de facut atunci cand va fi nevoie sa coboare la randul lor pe culoar. Mai jos este un ghid pas cu pas privind procesul de angajare a unui fotograf de nunta.

Pasul unu: Inchirierea unui fotograf

Acest lucru poate fi o sarcina descurajanta chiar si pentru cineva care viziteaza sute de bloguri de fotografi de nunta. Majoritatea profesionistilor de nunta calatoresc peste tot si chiar daca nu sunt din orasul tau, au mai facut probabil fotografii prin zona.

Poti incepe cautarea si sa alegi pana la cinci fotografi de nunta care crezi ca s-ar incadra in cerintele tale. Analizeaza ofertele si negociaza pretul. Alege trei fotografi cu care sa te intalnesti personal.

Intalnirea in persoana este foarte importanta, deoarece fotograful ales va fi cu tine toata ziua si probabil iti doresti mai mult decat un fotograf competent in fotografie de nunta. O persoana caruia ii poti impartasi ideile si povestile te poate ajuta mai mult. Dupa intalniri poti alege fotograful.

Pasul al doilea: Alegerea unui pachet

Sper ca ai vorbit cu fotograful la intalnire despre ce fel de acoperire ofera si ce fel de acoperire ai nevoie, desi el trebuie sa fie acolo pentru a acoperi toate momentele importante care se vor intampla in ziua nuntii tale.

Fotografia de nunta tipica a zilei este de 8 ore la fel ca oricare alta zi de lucru a profesionistilor. Fotograful dvs. de nunta ar trebui sa va ajute sa va decideti daca vreti un album de nunta (recomandat pentru ca amintirile sa fie sigure in print si digital) si ar trebui sa va vorbeasca daca va ofera drepturile asupra imaginilor nuntii sau daca pastreaza fisierele digitale etc

Pasul al treilea: Decideti cum functioneaza ziua nuntii

Exista doua modele pentru fotograf cluj in ziua nuntii … primul model este cel traditional, iar celalalt model este surprins la prima vedere. Aceste modele sunt modul in care structuram timpul necesar si programul zilei pentru fotografii.

Fotograful va veni si va incepe cu detaliile de la casa miresei. Rochie, pantofi, invitatii, inele, rochii de domnisoare de onoare, parfumuri, bijuterii si flori.

Dupa ce aceste fotografii au fost facute, fotograful de nunta isi va indrepta atentia asupra femeilor si fotografiilor lor fotojurnaliste. Aici fotograful de nunta incepe sa surprinda momente si sa construiasca povestea zilei.

Dupa ce mireasa este in rochia ei, un fotograf cu experienta va avea o prima experienta cu parintii – asa ca tata si mama vor veni si vor vedea fetita lor pentru prima data in rochia de nunta.

In concluzie, fotograful este obligat sa surprinda momente cheie si detalii din timpul zilei si din timpul petrecerii prinzand nuntasii si mirii in cele mai placute ipostaze. Alege un fotograf profesionist pentru nunta ta pentru a te asigura ca ramai cu cele mai frumoase amintiri!

Leave a Reply