Cum să alegi corect furnizorul de servicii SEO?

0

Dacă ai ajuns pe această pagină, cu siguranță știi deja că livrarea serviciilor SEO ține de optimizarea site-urilor astfel încât ele să apară printre primele rezultate în topul căutărilor în motoarele de căutare pentru diferite cuvinte-cheie vizate de către proprietarul site-ului.

De obicei, SEO este o activitate pe termen lung, ce presupune multă muncă, dar și rezultate pe măsură. Optimizându-ți website-ul, nu doar că ajungi să primești mai multe vizite organice, ci și îl faci, cu adevărat, un website mai bun!

Însă, nu întotdeauna ai timp suficient să te ocupi chiar tu de optimizări. Și atunci îți vin ajutor specialiștii SEO. Aceștia sunt profesioniști SEO care urmăresc zi de zi schimbările de algoritm și ghicesc tot mai multe părți din acești algoritmi complicați. Când este vorba despre cum anume lucrează Google, un expert SEO veritabil îți va povesti, cu drag, și cu lux de amănunte.

Așadar, cum alegi un expert SEO dedicat care să te ajute să obții rezultate în timp util?

  1. Acordă-i întrebări despre tehnicile pe care le folosește. Nu ai nevoie de cineva care se ocupă cu tehnici Black Hat pentru că folosirea acestora în 2017 este prea periculoasă. Motoarele de căutare au avansat atât de mult în algoritm încât doar SEO White Hat are șanse să-ți aducă rezultatele așteptate. Mai mult decât atât, doar folosirea tehnicilor White Hat te ajută să menții rezultatele obținute în timp.
  2. Întreabă-l despre rezultatele obținute. Roagă-l să-ți prezinte portofoliul său de clienți. Un expert SEO bun ține cu strictețe evidența rezultatelor obținute și întotdeauna are un portofoliu cu situația de „înainte” și „după” optimizare.
  3. Ai grija ca prețul pe care îl cere să fie în limitele acceptabile. Serviciile SEO pot mai degrabă să coste mai mult, decât mai puțin. Este vorba mai ales de investiții în popularitate și crearea de noi relații online pentru website-ul tău. Această activitate cere niște cheltuieli.
  4. Întreabă-l despre cât de des și în ce mod va raporta rezultatele obținute. În mod normal ar trebui să vezi periodic creșteri. Dacă ți se promit creșteri ultra rapide, fii atent, că ar putea să nu fie decât o păcăleală.
  5. Întreabă-i ce fac atunci când lucrurile nu merg după cum au fost planificate. Având în vedere că SEO nu e o știință tocmai exactă și că nimeni nu știe cu exactitate care sunt algoritmii motoarelor de căutare, s-ar putea să nu se ajungă la rezultatele care au fost așteptate. Un expert SEO creativ găsește soluții și căi alternative.
  6. Pierde niște timp pe contactarea celor care au lucrat cu acest expert SEO și întreabă-i despre experiența lor. S-ar putea să afli niște lucruri unice, pe care nu le-ai fi putut afla din altă parte.

Să găsești un specialist SEO bun nu este foarte ușor în 2017. SEO este un domeniu din ce în ce mai competitiv și doar cei mai buni reușesc să obțină rezultate și apoi să le mențină pe termen lung. Având în vedere planul expus de către noi, ai putea descoperi un specialist care merită toți banii și care te va ajuta să iei decizii importante pentru business-ul tău.

Leave a Reply