Cum sa bei toata noaptea fara sa te ametesti

0

Nu avem cu totii in secret aceasta dorinta de a bea tot ceea ce vrem si fara sa trebuiasca sa suportam consecintele unei stari de ebrietate si efectele rele ale bautului in exces? Ei bine, acest lucru este posibil.

Sau ar trebui sa spunem, l-am facut posibil prin multa munca de cercetare si gasirea a catorva sfaturi mici, care daca sunt urmate in mod corespunzator, va pot ajuta sa ramaneti treaz si sa nu lasati ca bauturile alcoolice sa va ia de cap sau de nervi la o petrecere.

Atacul aperitivelor – Un munte de proteine si alimente considerabil grase ca si gustari intre paharele cu bauturi alcoolice vor minimiza efectele alcoolului. Cel mai bine ar fi daca ai putea manca chiar inainte de baut si umple burtica cu alimente. Asta iti va garanta biletul castigator spre non betie chiar daca vei savura un pahar sau doua in plus.

Incercati si trucul de a bea un pahar de apa aquavia la temperatura camerei intre fiecare tip de bautura alcoolica. Aceasta activitate te va ajuta sa ramai hidratat si, prin urmare, sa reduci efectul alcoolului in mod automat.

Intinde prima bautura pana la numarul maxim de minute poti si te asiguram ca nu se va ajunge la starea de ebrietate. De asemenea, daca trebuie sa bei paharele unul dupa altul, incearca sa diluezi masiv alcoolul cu optiuni de baza non alcoolice, cum ar fi o limonada pe jumatate acidulata, suc acidulat aromatizat sau apa minerala.

Foloseste trucuri si viclenii atunci cand este posibil. Sunt momente in care a bea este obligatoriu din cauza anturajului sau a grupului oficial cu care consumi bauturi alcoolice. Intr-un astfel de caz, va recomandam sa-l rugati pe barman sa toarne sifon in pahar sau o liniuta de cola pentru a trece cu usurinta pentru efectele unui gin tonic. Bea mai departe si vei ramane treaz.

Un pahar de apa calda ajuta atunci cand simti ca te ia ameteala. Pana la o anumita limita, desigur. Acest lucru va merge sa scapi de intoxicatie si sa tii departe durerile de cap. De asemenea, va crea stomacului senzatia de plin, fara a avea nevoie sa bei mai mult.

Evita amestecarea bauturilor alcoolice. Inutil sa mai spunem ca asocierea bautului de rom cu bere sau whisky este mortala. Ai auzit si tu probabil ca berea inainte de bauturi alcoolice tari nu a fost niciodata mai eronata, iar lichiorul inainte de bere, la fel.

Bea o ceasca de cafea tare neagra sau suc de portocale. Chiar inainte de a merge la culcare fa asta, ceea ce ar putea ajuta la evitarea mahmurelii din dimineata urmatoare.

Trebuie sa alegi bauturile cu intelepciune. Alcoolul etilic in volum este critic in determinarea modului in care vei primi bauturile.

Prin urmare, este important sa cunosti bauturile alcoolice bine. Vinul si bauturile spirtoase mai intunecate, cum ar fi whisky, sunt mai susceptibile de a va oferi o durere de cap si o ameteala a simturilor itr-o ora sau doua.

Leave a Reply