Cum sa cumperi rucsacuri pentru la scoala

0

Atunci cand esti in cautare de rucsacuri sau genti fitness conteaza foarte mult le alegi si este important ca alegerea sa fie facuta tinand cont de cele mai importante criterii. Atunci cand iti cumperi geanta pentru fitness sau pentru luat cu tine la sala lucrurile tind sa fie mai simple.

Nu ai nevoie de multe compartimente si in general nici nu cari foarte multe lucruri cu tine deci nu ai de ce sa te sperii.

Luati in considerare nevoile dvs. Aruncati o privire la lista de aprovizionare a scolii (daca va ofera una) si politicile sale privind pungile, manualele pe care le veti primi de la scoala si daca veti folosi un laptop (mai ales la sfarsitul liceului). Acesti factori afecteaza tipul si dimensiunea rucsacului de care veti avea nevoie.

Cititi si regulile impuse de scoala pentru rucsac sau pentru geanta pentru ca in scolile si liceele mai pretentioase sunt mai multe reguli pe care esti obligat sa le respecti. Anumite scoli nu permit rucsacuri care au si troller  sau genti de postas, de exemplu, iar altele au specificatii in ceea ce priveste stilul sau culoarea.

Daca aveti probleme cu spatele sau alte nevoi medicale, asigurati-va ca tipul de geanta pe care intentionati sa o cumparati din magazinele online sau din cele fizice nu va va provoca mai multe probleme.

Gentile de postas, ghiozdanele pe un umar, servietele si chiar si ghiozdanele cu roti pot sa fie folosite de cei care au o coloana vertebrala sanatoasa pe cand ceilalti ar trebui sa opteze pentru un sistem de sustinere foarte bun.

Daca veti transporta un laptop la scoala, il puteti masura inainte, astfel incat sa puteti restrange optiunile degenti si ghiozdane la cele care au un buzunar pentru laptop si cele care au buzunarul perfect calibrat pentru mini-computer.

Exista mai multe atribute pozitive si negative ale alegerii unei genti postas. Iti dam exemple negative:

Geanta pe care vrei sa o cumperi nu-ti poate tine toate lucrurile – gentile de genul acesta nu au o capacitate de stocare foarte mare ceea ce poate reprezenta un inconvenient.

Scoala / parintii nu vor permite acest lucru – acest lucru se intampla pentru ca persoanele abilitate incearca sa evite afectarea dezvoltarii corespunzatoare a copilului si in plus, este bine si pentru copil sa nu poarte ceva care sa ii solicite coloana vertebrala doar pe laterala.

Geanta este prea scumpa – gentile au in general un pret mai mare desi nu merita sa platest pentru ele in detrimentul unui rucsac.

Oamenii spun ca nu este durabil – este foarte adevarat ca sustinerea pe o singura toarta face ca geanta sa nu fie chiar rezistenta si sa cedeze mult mai repede decat un rucsac de scoala.

Toata lumea are una – daca vrei sa fii original este mai bine sa cumperi un rucsac frumos de firma decat o geanta. Vei avea numai avantaje si ai toate sansele sa fii special.

Iti recomandam sa iei in calcul toate aspectele de mai sus atunci cand alegi un ghiozdan sau un rucsac pentru scoala.

Leave a Reply