Cum sa te machiezi in anul 2019?

Dat fiind faptul ca imaginea conteaza foarte mult in clipa de fata, fiecare femeie pune mare pret pe acest lucru, asa ca isi doreste sa arate perfect de fiecare data cand iese din casa.

Acesta este motivul pentru care femeile se machiaza in viata de zi cu zi. Oricat de frumoase ar fi ele natural, tot isi doresc sa adauge un strop de frumusete in plus, asa ca opteaza pentru machiajul zilnic.

In urmatoarele randuri vom vedea care sunt tendintele anului 2019 in ceea ce priveste machiajul, pentru ca fiecare doamna sau domnisoara sa stie cum sa se machieze atunci cand pleaca din casa.

Asadar, in acest an 2019 machiajul va ramane in sfera sa de confort, ceea ce inseamna ca nu se vor purta machiaje excentrice, foarte puternice, complexe. In anul acest an, machiajul este caracterizat de acuratete si de simplitate, asa ca daca iti doresti sa obtii un machiaj perfect, este necesar sa tii cont de cateva detalii foarte importante. Cu siguranta, daca vei tine cont de aceste detalii, vei obtine un machiaj de nota 10.

Aplicarea machiajului – in ceea ce priveste aplicarea machiajului, acest an scoate in evidenta doua aspecte foarte importante: tehnica de aplicare a machiajului si ustensilele folosite in acest sens. Tehnicile folosite pentru aplicarea machiajului difera de obicei de la un make-up artist la altul, insa in cazul in care va machiati acasa este neaparat sa tineti cont de indemanarea avuta si de propriile obiceiuri.

Pentru a te bucura de un machiaj foarte curat, este important sa incepei cu machiajul ochilor si sa inchei cu cel al fetei. Ustensilele folosite pentru a obtine un machiaj perfect in anul 2019 vor fi, in linii in cea mai mare parte aceleasi ustensile pe care le-ai folosit si in anul trecut, doar ca vor aparea anumite schimbari de forma si textura.

Si in acest an se folosesc in continuare pensulele, atat acele pensule din par natural, cat si acele pensule sintetice. Se mai folosesc de-asemenea si bureteii de machiaj, si din cate se poate vedea de o popularitate extraordinara se bucura cei din silicon.

Cantitatile de machiaj in acest an se realizeaza cu ajutorul unui minimum de produse, mai ales ca a trecut perioada in care se obisnuia sa se revina cu un strat de ruj pentru rezistenta sau cu un strat de pudra pe nas cu scopul de a preveni aspectul lucios.

Un machiaj curat si totodata un machiaj perfect trebuie realizat cu cantitatile necesare, iar in acest fel se va evita excesul si risipa de produs. Acest lucru este valabil in cazul genelor in mod special, unde se aplica un singur strat de mascara de pe Make Hot, si nu mai multe.

In cazul in care iti doresti sa te bucuri de mai mult volum, poti sa folosesti un cleste special pentru arcuirea genelor. De asemenea, este foarte important sa ai grija de cantitatile de produse pe care le vei aplica pe ten, dat fiind faptul ca in cele mai multe cazuri, o cantitate aplicata in exces poate provoca diverse afectiuni ale pielii. Acelasi lucru este valabil si in ceea ce priveste machiajul ochilor, pentru ca si acea zona este foarte sensibila.

In ceea ce priveste dimensiunile si formele care se vor purta in acest an in materie de machiaj, se pare ca machiajul natural se va folosi mai mult in detrimentul unui machiaj grafic.

De preferat ar fi sa nu optezi pentru formele foarte bine definite si exagerat de simetrice, pentru ca in caz contrar machiajul va arata mai mult sculptat decat natural.

In ceea ce priveste dimensiunile machiajului, se pare ca in acest an dispare tendinta de maximizare, si se pastreaza dimensiunile naturale, iar acest lucru cat se poate de vizibil in zona buzelor, acolo unde se respecta conturul natural, fara un volum suplimentar.

Leave a Reply