Cum trebuie sa fie pantofii sport casual pentru barbati?

Urmeaza sa realizezi o achizitie in acest sens? Atunci sigur iti doresti ca investitia sa fie una avantajoasa. Cand vine vorba despre pantofi, acestia trebuie sa ofere atat confortul si aspectul de care ai nevoie, sa contribuie la complexitate tinutei.

In conditiile in care ofertele de pe piata sunt extrem de diversificate, ar trebui sa pornesti la cumparaturi numai dupa ce ti-ai stabilit cateva criterii, de altfel si aspecte importante vizavi de o astfel de alegere. Ce trebuie sa urmaresti atunci cand cumperi o pereche de pantofi?

Material confortabil si rezistent

Nu toti pantofii iti vor oferi confortul de care ai nevoie. Trebuie sa te orientezi si dupa materialul din care pantofii sunt realizati. De preferat este sa eviti tot ce este sintetic si sa alegi doar materiale naturale. Daca vrei sa iesi evidenta, iar pielea naturala este deja o alternativa clasica, poti avea in vedere lana merino. Gasesti pantofi barbati sport casual Merino Runners confectionati din acest material, 100% natural, cu multipe avantaje.

Pentru incaltamintea Merino Runners lana merino este tratata in mod diferit. Prin tehnologia 3D materialul folosit devine in acelasi timp ferm si elastic. Lana are proprietati antibacteriene si absorbante, piciorul nu transpira. Brantul pantofilor este si el confectionat din lana. Pot fi purtati fara ciorapi in orice anotimp.

Talpa flexibila

Talpa pantofilor este talpa EVA, un material cu proprietati asemanatoare cauciucului. Este foarte rezistenta, atat la temperaturi inalte cat si la temperature joase, flexibila si elastica. Talpa are doar 46 grame si este antiderapanta.

Inchidere simpla

Inchiderea pantofilor Merino Runners de la Giesswein se face cu siret. Producatorul ofera pentru fiecare pereche de pantofi doua sireturi, de culori diferite, pentru a te asorta mai usor si diferit la tinuta ta.

Alege modelul, culoarea si masura potrivita, nu inainte a consulta insa tabelul de marimi, in magazinul online Giesswein. Cel mai probabil vei achizitiona cei mai confortabili pantofi din viata ta. Pregatiti pentru orice aventura!

Leave a Reply