De ce sa aveti o asigurare de calatorie?

0

Asigurarea de calatorie este o reala salvare, mai ales daca va planificati o calatorie pe o durata mai lunga de timp. Dat fiind pericolele la tot pasul, un plus de siguranta nu strica niciodata, dupa cum o spune si proverbul „Paza buna trece primejdia rea”. Daca pana acum nu ati apelat la astfel de servicii din diferite motive, astazi va vom ilustra cele mai importante avantaje ale asigurarii de calatorie. Nu este un moft, ci o necesitate care va poate salva in numeroase situatii. 

Servicii medicale asigurate

Stim ca va doriti ca fiecare calatorie sa fie o experienta inedita, fara situatii neplacute. Cu toate acestea, ce se va intampla in cazul in care, din greseala, ajungeti sa va accidentati la schi sau se produce un accident in care veti fi ranit (Doamne fereste)? Pe langa socul pe care il veti suferi, cheltuielile legate de spitalizare si tratament va vor costa destul de mult.

Astfel, cu ajutorul asigurarii, nu va fi absolut deloc nevoie sa va cheltuiti banii, toate costurile fiind suportate de firma de asigurari. In plus, pentru un concediu mai lung de 10 zile, va recomandam sa apelati si la un astfel de serviciu. Mai bine prevenim decat sa tratam, nu-i asa?

Fara probleme la aeroport

Chiar daca poate veti spune ca nu vi se poate intampla, pierderea bagajelor este un eveniment destul de frecvent in randul pasionatilor de calatorii. In plus, in cazul in care va trebui sa schimbati doua avioane pentru a ajunge la destinatie, exista sanse foarte mari sa pierdeti unul dintre ele, mai ales daca vremea nu este intr-o conditie foarte buna si se produc intarzieri. Decat sa cheltuiti alti bani pentru a va achizitiona un nou bilet, nu mai bine il primiti din partea asigurarii de calatorie?

Usor de facut

Daca credeati ca efectuarea unei asigurari de calatorie se face stand ore in sir la coada, lucrurile nu mai sunt deloc asa. Acum va puteti planifica si organiza toate detaliile chiar si online, din confortul propriei locuinte.

De asemenea, costul nu este unul foarte mare, variind in functie de mai multi factori. Insa, daca este sa ne gandim la cate pericole se pot intampla, chiar si pentru un concediu de doua zile, o astfel de asigurare este ca o gura de aer proaspat. Pe langa pretul ce variaza in functie de criteriile dumneavoastra, ar mai trebui mentionat ca si facilitatile sunt foarte flexibile, pentru ca asigurarea aleasa sa se potriveasca manusa. 

In final, fiindca siguranta este pe primul loc si atunci cand vine vorba de transport, compania Novum va ofera servicii de inchirieri auto din Timisoara, masinile gasindu-se intr-o stare impecabila din toate punctele de vedere.

Pe langa acestea, daca nu aveti curajul de a conduce, firma va ofera si servicii de inchirieri auto in Timisoara cu sofer, acestia fiind profesionisti. De asemenea, soferii Novum vor sta permanent la dispozitia dumneavoastra, astfel incat sa ajungeti la destinatiile dorite in deplina siguranta, indiferent de distanta parcursa.

Leave a Reply