Munca in videochat – despre avantaje si prejudecati

0

Chiar daca in prezent lumea e ceva mai deschisa la lucruri noi, exista unele lucruri asupra carora planeaza inca pareri preconcepute nu tocmai favorabile. Videochatul este unul dintre domeniile care inca starneste controverse, insa poate ca nu ar trebui sa fie atat de blamat. De ce? Pentru ca un job in acest domeniu pare sa fie caracterizat mai mult de avantaje si beneficii, decat de prejudecati.

Rand pe rand, parerile preconcepute sunt demontate de aceste atuuri – o demonstreaza chiar reprezentantii unui cunoscut studio de videochat din capitala – Luxury Studio.

Pentru a fi model de videochat trebuie sa arati intr-un anume fel

O asemenea idee este departe de adevar, dupa cum indica si reprezentantii studioului Luxury. Pentru a fi model nu trebuie sa ai efectiv un corp de fotomodel sau sa arati intr-un fel anume, intrucat gusturile si preferintele admiratorilor sunt foarte diverse. Mai mult ca sigur se vor arata interesati mai degraba de natural, de spontan, decat de un tipar specific.

Munca in videochat nu se desfasoara in conditii de legalitate

Aceasta idee nu se sustine, intrucat studiourile care se respecta si isi respecta la randul lor modelele asigura un cadru de desfasurare a activitatii aflat in deplina legalitate. Luxury Studio garanteaza acest lucru modelelor – pentru fiecare tanara se intocmeste un contract 100% legal, care stabileste cadrul perfect legal si transparent al colaborarii.

Fara experienta in domeniu nu ai ce cauta in videochat

O alta idee departe de adevar, se pare. Trainingul si sprijinul constant oferit modelelor la Luxury Studio demonteaza acest concept. O intreaga echipa de profesionisti sta la dispozitia modelelor pentru a le instrui, pentru a le oferi recomandari si pentru a le sustine in vederea indeplinirii obiectivului de a obtine succesul.

Castigurile sunt doar un mit si plata este indoielnica

O asemenea afirmatie poate fi facuta doar de cele care au avut experiente neplacute cu studiouri care erau in fapt studiouri doar cu numele. Seriozitatea este demonstrata la Luxury Studio, unde totul este prezentat transparent.

Castigurile, dupa cum se arata si in cadrul site-ului luxurystudio.ro, se situeaza in medie intre 3000 si 5000 dolari lunar, insa aceste valori nu sunt nicidecum limite. Plata indoielnica? O astfel de idee nu se prea sustine – la Luxury Studio se poate efectua chiar plata zilnica a castigurilor, daca asa isi doreste modelul.

Daca adaugam la toate cele mentionate confidentialitatea deplina si programul de lucru flexibil, devine evident faptul ca un job de model in videochat prezinta mai multe avantaje decat s-ar putea observa la o prima vedere.

Mit sau realitate? Prejudecati si temeri sau incredere intr-o colaborare avantajoasa? Castiguri uriase sau doar simple povesti? Cele interesate nu au de facut altceva decat sa se convinga pe cont propriu.

Recomandarea ramane aceeasi: Luxury Studio, un studio cunoscut din Bucuresti despre care pot fi aflate mai multe informatii din cadrul site-ului oficial luxurystudio.ro, sau contactand direct reprezentantii studioului. Datele de contact se gasesc disponibile tot pe site, pentru cele interesate de o colaborare care le poate aduce independenta financiara mult visata.

Leave a Reply