Parfum de dama hermes elixir des merveilles eau de parfum 30ml

0

In anult 2000 firma Hermes a trecut in segmentul de imbracaminte din China si a fost gestionata de un membri al familiei fondatoare si anume Claude Brouet.

Primul magazin cu incaltaminte a fost deschis de Jon Lobb si a aparut prima data in New York. Dupa 2003 Hermes a inceput sa faca prima colectie de haute couture pentru toamna din 2004 iar in 2005 a scos o gama controversata cu parfumuri sofisticate.

La 28 de ani distanta managerul s-a retras din firma in ianuarie 2006 a fost cunoscut si pentru famecul sau dar si pentru expertii cei mai mari din Europa de lux si amurit in 2010 dupa ce a suferit de o boala indelungata.

Din anul 1989 s-a alaturat firmei si Patrick Thomas care a lucrat alaturi de Jean Louise si l-a inlocuit pe Hermes cat a fost bolnav. Thomas a fost prima persoana din afara famliei care a condus compania. Ulterior au aparut si primele parfumuri marca Hermes.

Noi iti recomandam sa incerci Parfum de dama hermes elixir des merveilles eau de parfum 30ml, un parfum oriental pentru femei lansat in anul 2006. Acest parfum a fost creat de Jean Claude Ellena si are mai multe caracteristici care il fac unic: balsamul de Peru, zaharul vanilat, chihlimbarul, lemnul de santal, fasolea tonka, rasina Siam, patchouli, stejarul, tamaia, coaja de portoclae si cedrul. Stilul acestui parfum este oriental fougere.

Combinatia de caramel dulce, tamaie aromata si coaja de portocal cu aroma citrica si racoritoare este cea mai buna idee care le-a venit producatorilor. Parfumul cu note orientale se distinge clar si datorita rasinii care il face usor spicy in timp ce zaharul vanilat si ambra ii dau o tenta blanda si calda ce te trimite direct cu gandul la desertul arzator din fabuloasa lume araba.

Patchouli este introdus in schema pentru a face totul mai aromat si mai interesant in timp ce lemnul de santal doar amplifica senzatia exotica pe care acest parfum o genereaza.

Pentru serile romantice in care vrei sa iti dai pe spate partenerul si in care vrei sa iesi in evidenta prin senzualitate si sa creezi acea atmosfera calda si primitoare in interiorul casei tale, acest parfum este solutia optima.

De asemenea, iti recomandam sa il folosesti la prima intalnire romantica, seara, atunci cand cunosti o persoana noua sau atunci cand ai vizat deja pe cineva si vrei sa il cuceresti prin prezenta ta. Combina acest parfum cu o rochie rosie superba si un ruj senzual si vei simti pe propria piele beneficiile unei astfel de alegeri.

Acest parfum nu este pentru zilele la birou decat in momentul in care vrei sa fii superba si atragatoare insa poate trece drept o alegere exagerata. De asemenea iti recomandam sa tii cont de toate aspectele care fac ca un parfum sa se potriveasca unei tinute. Pentru ca vorbim despre o aroma exclusiv exotica, aceasta poate sa fie prea mult pentru atmosfera terna de la birou insa pentru petreceri se va transforma in cireasa de pe tort.

Leave a Reply