Pariurile pe cricket – ce trebuie sa stii

0

Desi suntem obisnuiti ca pariurile sportive sa fie despre fotbal, baschet, poate chiar tenis, exista cu mult mai multe optiuni. Vorbim despre sporturi care desi nu sunt foarte populare in Romania, ofera o experienta aparte. Cum suna pariurile pe meciurile de cricket?

Ce trebuie sa stii despre aceste tipuri de pariuri

Pariurile pe cricket sunt imprevizibile, asadar poate fi usor frustrant. Pentru unii poate fi chiar greu de castigat un astfel de pariu, la cele pre meci sau cele live. Dar nu este imposibil. Important este se pare sa examinezi statisticile, apoi sa creezi modelul de pariere pentru a alege potrivit.

Alege favoritele certe – in unele cazuri scorul este strans insa in alte cazuri vei gasi favorite certe si se incheie cu victorii categorice ale acestora. Specialistii sau cei experimentati din domeniu spun ca va conta poate si examinarea prognozei meteo inainte de a paria. Desi sunt cote mici, unele pariuri sunt aproape sigure.

Avantajul terenului propriu – acest aspect este foarte important si se aplica atat la meciurile dintre tari diferite, cat si diferite campionate interne. Majoritatea echipelor se vor descurca mai bine acasa decat in deplasare.

La acest avantaj se adauga si conditiile de acasa. Pentru cei care vin din zone calduroase si au meci intr-o tara unde predomina ploile si umiditatea este crescuta, putem intui care sunt sansele de castig ale echipei. Asadar, merita luate in considerare si conditiile de desfasurare ale partidei si cum pot acestea sa afecteze.

Cotele echipei gazda – la casele de pariuri observam ca se iau in considerare avantajul terenului propriu. La echipele gazda observam adesea cote atractive in raport cu sansele reale ca un pariu sa fie si castigator.

Meciurile de tip over 40 si over 50 la cricket

Un meci de over 40 sau over 50 se refera la meciuri scurte, ce se incheie intr-o zi. La alte partide ar putea ajunge si la 5 zile. Recomandarea este de a paria live si nu pre meci. La astfel de partide lucrurile sunt mai echilibrate. Conform statisticilor echipa care incepe mai bine are si sanse sa castige, cu mici exceptii. Poti observa deci cum decurge prima perioada, care este starea terenului si ce conditii meteo sunt, hotarand apoi cum pariezi.

La pariurile live tine cont ca un batter nou se va adapta rapid. Casele de pariuri iau in considerare si acest aspect si adesea schimba radical cotele. Sunt si altele care vor considera ca echipa cu rata de succes sau esec va fi aceeasi.

Daca este sa ne ghidam dupa statistici, unui nou jucator ii trebuie ceva timp sa se adapteze. Ar fi ideal sa ai date si statistici de care sa tii cont, pentru ca iti arata ca un jucator are sanse sa evolueze bine. In caz contrar, mai bine pleci de la ideea ca sansele sale la inceput nu sunt tocmai cele optimiste.

Afla mai multe despre cum sa pariezi eficient, indiferent despre ce tip de sport te atrage. Platforma online Cota2.ro este o recomandare, atat pentru incepatori si neinitiati, cat si pentru profesionisti.

Leave a Reply