Petrecerea ta de poveste, cu Paradisul Personajelor

0

Te-ai gandit vreodata cum ar fi ca personajele cele mai indragite ale copilariei sa fie invitate la petrecerea ta? Cum ar fi, spre exemplu, ca Mikey Mouse să îți fie majordom, iar tortul să îți fie înmânat de Rățoiul Donald în persoană?

Toate acestea sunt acum posibile prin intermediul companiilor specializate în animație pentru petreceri, prin are copilul tau sau, de ce nu, chiar persoanele majore invitate sau care isi sarbatoresc ziua de nastere, sa beneficieze de prezenta unor personaje pe cat de indragite, pe atat de accesibile.

Prin intermediul site-urilor specilaizate, poti astazi sa ii rezervi un loc la masa ta si lui Spiderman sau Batman, desigur, numai dupa ce acestia si-au indeplinit misiunile lor de salvare a marilor orase de raufacatori.

 Mikey, Minnie și Scooby Doo, la petrecerea ta

Unul dintre site-urile care pune la dispozitia doritorilor astfel de personaje de poveste este paradisulpersonajelor.ro. Practic, pe acest site poți vizualiza in detaliu personajele dorite de tine, pentru a le rezerva in cazul unei petreceri pentru copilul tau. Totul se desfasoara mai mult decat simplu, la un singur click de mouse, astfel incat nu mai trebuie sa umbli pe la toate spatiile de joaca din oras pentru a face rezervarile.

De la Minnie și Mikey Mouse, la Donald Duck, Pluto sau Tom și Jerry, toate aceste personaje se pot gasi si pe lista ta de invitati, in cazul in care faci oficiile de rezervare din timp. Vremurile in care trebuia sa strabati magazinele specializate sau sa bati pe la usile tuturor spatiilor de joaca sau organizatorilor de petreceri au trecut.

Astazi, ai la dispozitie prezentarea personajelor online, cu posibilitatea rezervarii lor din timp. In plus, poti avea garantia ca fiul sau fiica ta vor avea o petrecere pe cinste, cata vreme animatorii costumati in personajele de poveste sunt, in cele mai multe cazuri, actori cu experienta.

Pinata și baloane de săpun, pentru o atmosfera de poveste

Dincolo de aceste personaje de poveste, la paradisul personajelor vom gasi si alte elemente care sa transforme o petrecere banala intr-una de vis. Astfel, daca unii se mai gandesc inca la Pinata ca la un fel de mancare sud-american, au acum posibilitatea de a vedea pe viu cum este sa iti descarci energia pe un astfel de accesoriu.

Imprumutat de pe continentul sud-american, modelul pinatelor este unul aproape nelipsit astazi la orice petrecere pentru copii, acestia distrandu-se copios in momentul in care trebuie sa sparga baloanele imense umplute cu aer cald sau agatate de plafon, dar care sunt umplute in prealabil cu bomboane sau alte dulciuri.

Paradisul personajelor iti ofera astazi aceasta facilitate la orice petrecere, copilul tau avand astfel posibilitatea de a-si descatusa energia si, totodata, de a-si impresiona invitatii prin dulciurile oferite.

Leave a Reply