Prima iarna a bebelusului – ce rol important are patutul aici?

Prima iarna a bebelusului este de obicei de speriat pentru parinti. Acestia, daca nu au inca experienta unui alt nou nascut, s-ar putea simti impovarati de sarcini si lucruri pe care trebuie sa le aiba neaparat in vedere. Totusi, lucrurile nu sunt asa de complicate precum par. Totul trebuie tratat cu calm si rabdare, iar prima iarna impreuna cu cel mic va trece mai repede decat s-ar crede.

Patutul joaca un rol important aici: este cel in care cel mic isi petrece o mare parte din timp, deci elementul de care depinde intr-o mare masura si confortul termic de care juniorul dispune. Pufinas vine cu recomandari la capitolul patut pentru copii.

Alegeti patutul cu mare grija – iata de ce

Dupa cum am enuntat si anterior, copilul, chiar in primele luni de viata, petrece extrem de mult timp in patut. Pentru ca totul sa fie in ordine la capitolul confort, salteaua acestuia trebuie sa aiba dimensiuni exacte. In plus de asta, recomandarea celor de la Pufinas sunt saltelele din fibra de cocos. Acestea sunt ideale pentru ca cei mic sa creasca si sa se dezvolte armonios.

Modelele de saltele disponibile pe pufinas.ru sunt ferme, testate dermatologic si confectionate doar din materiale antialergenice si non-toxice. Si asupra coloanei vertebrale ale copiilor saltelele de la Pufinas vin cu avantaje la pachet. Avand in vedere felul in care sunt confectionate si materialele din care sunt confectionate, somnul copilului va fi unui linistit si sanatos, iar coloana sa vertebrala va sta intr-o pozitie corecta.

Mare atentie si asupra lenjeriilor. Acestea trebuie sa favorizeze factorul termic pentru ca bebelusii pierd caldura extrem de rapid si le este de asemenea extrem de greu sa se incalzeaza atunci cand le e frig.

De ce se intampla acest lucru? Ei bine, cei mici nu au grasimea corporala necesara pentru a se incalzi suficient singuri. O lenjerie de calitate, din bumbac 100%, este potrivita spre a fi folosita in patutul copiilor. Pufinas vine cu o multime de recomandari in acest sens.

De asemenea, temperatura din incaperi ar trebui mentinuta intre 21 si 23 de grade Celsius, cel putin atunci cand cel mic doarme. Umiditatea din incapere este si ea extrem de importanta: recomandat este sa fie intre 40 si 60%.

Patuturile si lenjeriile de pat pentru juniori sunt disponibile pe pufinas.ro. Comenzile pot fi realizate si prin apel telefonic la 0768 886 856 sau prin e-mail: contact@pufinas.ro.

Leave a Reply