Produse columbofile pentru sanatatea porumbeilor tai

0

Orice campion are nevoie de o alimentatie sanatoasa si de vitamine pentru a da tot ce e  mai bun in momentul competitiei. La fel trebuie sa ai grija si de porumbeii tai de maraton sa primeasca tot aportul de vitamine care le este necesar pentru rezultate cat mai bune.

Orice columbofil stie ca aspectul porumbelului este mai putin important si ca sanatatea acestuia este cea mai importanta. Cu cat este mai puternic din punct de vedere fizic, cu atat poate aduce cele mai bune rezultate.

Tot ce e mai bun pentru porumbelul tau

Magazinul online Produse Columbofle aduce o gama variata de produse premium de la producatori diferiti, pentru ca tu sa gasesti tot ceea ce cauti in acelasi loc. Pentru a avea la usa toate produsele de care ai nevoie pentru a-ti ingriji porumbeii este nevoie doar sa ai acces la internet si sa petreci cateva minute in fata calulatorului cat timp plasezi comanda si eviti astfel deplasarile in oras in diferite magazine si pierderea de timp.

Exista produse care se pot adminstra prin apa pe care o dati pasarilor sau puteti opta pentru vaccin porumbei. Unele medicamente pot stimula dorinta de a zbura a porumbeilor si mai important decat atat le creste rezistenta, lucru foarte important in vederea competitiilor.

Musculatura lor trebuie sa fie una puternica si plicurile Eurozol gasite pe site la Produse Columbofile poate reda acest lucru. O grija detaliata la mancarea si la medicamentatia pe care o oferiti porumbeilor poate face diferenta dintre locul 1 si celelalte locuri.

Ajuta-ti porumbeii sa ajunga la performanta

La fel ca oamenii, nici pasarile nu-si pot lua aportul de fiecare vitamine numai din mancare si au nevoie de stimulente. Avand in vedere ca acestia zboara au nevoie de putere si rezistenta, in primul rand, pentru a obtine performantele maxime.

Porumbeii sunt atasati de locul in care cresc si, de aceea, se intorc mereu inapoi, in acelasi loc. Dupa ce strabat vazduhul, tot acasa se intorc. Sunt niste pasari fascinante al caror penaj poate incanta privirile. Pentru a avea grija de plamanii acestuia si al sacilor de aer, exista recipientul numit Oxigen Plus care filtreaza, incalzeste si dezumidifica aerul.

Este un produs foarte bun pentru a preveni infectiile si se aplica prin introducerea a catorva picaturi in fiecare nara a porumbelului. Acest produs ii fereste de infectiile ce pot aparea in timpul transporturilor care nu sunt mereu igienice.

Pentru a vizualiza toata gama puteti accesa site-ul si pentru orice intrebari poti apela la numarul de telefon 0773774303.

Leave a Reply