Prosoape hotel pe care sa le tii minte

0

Unul dintre lucrurile pe care cu siguranta le vei tine minte atunci cand mergi la un hotel sau la o pensiune de calitate este reprezentat de prosoape. Vorbim aici despre prosoape hoteluri de baie, care, alaturi de lenjeria de pat si de mobilier, fac parte din identitatea fiecarei unitati de cazare in parte.

In fond, acestea isi pun amprenta in mod definitoriu asupra calitatii serviciilor pe care le ofera un hotel sau o pensiune, incepand de la numarul de stele, pana la referintele pe care le primesti din partea clientilor. Caci, in fond, calitatea serviciilor oferite tine atat de modul in care sunt schimbate si spalate prosoapele, cat si de caliattea materialelor din care acestea sunt confectionate.

Aceasta in conditiile in care un hotel in care prosoapele sunt schimbate zilnic va avea cu siguranta o nota in plus din partea turistilor si a organismelor specializate in evaluarea si managementul unitatilor de cazare, decat unul in care prosoapele si lenjeria se schimba o data pe saptamana, spre exemplu.

De se sa alegi prosoape hotel personalizate

Prima intrebare este insa de ce sa alegi prosoape hotel de la o companie specializata si sa nu apelezi la achizitia lor de la magazinele de larg consum pe care le intalnesti la tot pasul? In fond, daca intri  azi intr-un supermarket ai posibilitatea de a alege dintr-o varietate larga de culori si texturi, poate si la preturi pe alese?

Unul dintre motive este ca prosoapele pentru hoteluri sunt cele care fac distinctia intre serviciile turistice si folosirea in mod obisnuit a acestor produse. Prin urmare, la un hotel veti gasi prosoape din toata gama, in culori neutre, de obicei albe, capabile sa ofere o imagine cat mai ampla a serviciilor oferite.

Prin urmare, un prosop sau o lenjerie de un alb imaculat va face intotdeauna o impresie mai buna decat unul de culoare inchisa, despre care nu poti spune cand si de cate ori a fost spalat in ultima perioada.

Nu in ultimul rand, atunci cand alegi prosoape hoteluri ai ocazia de a-ti personaliza produsele, astfel incat ele sa se identifice cu brandul pe care il reprezinti. Prin urmare, vei sti in orice moment in ce hotel ai intrat, in momentul in care vei vedea prosoape de baie sau lenjerii de pat inscriptionate cu numele unitatii hoteliere la care esti cazat.

Materiale folosite la prosoape hotel

In ceea ce priveste materialele folosite la confectionare, si acestea joaca un rol definitoriu in acordarea notelor pentru unitatile hoteliere. La fel ca la lenjerii de pat, prosoapele sunt confectionate de obicei din bumbac, calitatea acestuia fiind data atat de provenienta materialului, cat si de densitatea si greutatea tesaturii.

Leave a Reply