Rabla 2013 : cersitul reincepe !

0

Programul de reinnoire a parcului auto national va incepe peste aproximativ o luna si va suferi cateva modificari importante fata de versiunile anteriore. Prima si cea mai importanta este ca prima de casare va fi de 1500 EURO ceea ce inseamna dublu fata de anul trecut si este suficient pentru avansul unei noi masini.

Pentru eliminarea oportunistilor care cumpara si vand imediat o rabla statul va include o provedere ca masina sa fie a ta de cel putin 1 an si ca nu poti vinde voucherul. Adio, smecheri !

Daca stai bine sa te gandesti : de cand masina este o obligatie si de cand toata populatia trebuie sa ajute din banii bugetului public cateva persoane sa isi vanda rablele la sume pe care nu le-ar lua nicaieri de la nimeni in piata reala ? Romania sufera in continuare de problema ei cronica : asistarea sociala excesiva ! Imi provoasa repulsie programele “Rabla” si cersetorii care simt ca sunt indreptatiti sa ia bani pentru rablele lor din bugetul public ! Puneti mana si munciti, nu cersiti !

Conform evidentelor Directiei de Permise si Inmatriculari a Ministerului de Interne peste un milion de Dacii fabricate inainte de 1990 figureaza inca ca inmatriculate si au drept de circulatie. Cate programe Rabla trebuie si cati bani sa mai cheltuim ca sa le dam bietilor oameni o sansa la o masina nou ? Propun ca la urmatoarea modificare a Constituiei sa prevedem dreptul ca fiecare cetatean roman sa aiba o masina noua si daca nu isi permite ii dam din oficiu una !

Leave a Reply