Rochia de seara si schimbarile de comportament

0

Da, sa stiti, chiar exista o legatura intre o rochie de seara si comportament. Sa nu-mi spuneti ca nu este asa. Am observat acest lucru privind la doamnele si domnisoarele gatite in rochii de seara si pantofi cu toc ce participau la o cununie religioasa de la o biserica.

Nu conteaza unde si la care biserica pentru ca nu dam informatii specifice. Analizam doar comportamentul acestora. O femeie imbracata intr-o rochie de seara, machiata, coafata si aranjata cu dichis, va avea un comportament special cu aceasta ocazie. In primul rand umerii ei vor fi drepti, desi in alte circumstante ar fi fost lasati.

Nu se cade sa stai gheboasa intr-o rochie de seara pentru ca altfel s-ar duce de rapa toata tinuta. Deci, spatele drept, umerii trasi pe spate, sanii impinsi in fata, capul drept, cu barbia un pic ridicata, constituie primele simtome ale schimbarii comportamentului si atitudinii.

Aceste adaptari la o noua activitate, deosebita si destul de rara, deci nu zilnica si rutinata, sunt provocate de o rochie de seara. Apoi, femeia are o atitudine ce poate infatisa o incredere mai mare in ea.

Rochia de seara ii impune, prin limbajul trupului, o afectare pe care nu o foloseste in viata cotidiana. Stiind ca rochia de seara de pe www.dyfashion.ro ii sta bine pe ea si o avantajeaza, ca o face stralucitoare si frumoasa, atunci gradul de incredere in nurii ei creste vertiginos. O chestie buna, la urma urmei, doar ca nu dureaza decat o noapte.

Rochia de seara este pentru o femeie un mijloc de a juca si un rol, o masca atractiva pentru cei care o privesc si un mod de a camufla neajunsurile de care este nemultumita. De aici si comportamentul schimbat cand tinuta vestimentara de seara invaluie trupul. Cu nivelul de incredere in sine mai ridicat, femeia in rochie de seara devine mai indrazneata.

Lucru pe care nu l-ar fi incercat daca nu ar fi avut pe ea aceasta armura stralucitoare. De aici si socializarea ei cu alte personaje in rochii sau costume de seara este mai facila si mai usor de realizat. O alta schimbare de comportament este acela care consta in indrazneala de a se implica in flirturi cu persoane necunoscute.

As putea spune chiar ca este o dovada de curaj care nu s-ar fi manifestat in mod normal. Asa se face ca, foarte multe femei reusesc, datorita rochiilor de seara, sa obtina lucruri la care nu s-ar fi gandit: o aventura de o noapte, o relatie de durata sau o prietenie, desi aceasta din urma este destul de greu de realizat doar cu o rochie de seara. Vezi aici cateva idei de rochii din colectia DyFashion care sa te faca mai increzatoare.

Iata, asadar, cum reuseste o rochie de seara sa provoace in mintea unei femei, sau a unui barbat, niste schimbari subtile ce le modifica un pic comportamentul fara ca ei sa aiba macar habar de asta.

Leave a Reply