Sisteme de navigatie pentru toate tipurile de BMW

0

Fanii BMW sunt renumiti pentru placerea de a conduce si despre ultimele beneficii ale tehnologiei nu doar in ceea ce priveste forta motorului, cat si gadgeturile si accesorizarea masinii. Din acest punct de vedere, achizitia unui sistem de navigatie GPS pentru vechiul tau BMW iti poate aduce nu doar un plus de siguranta atunci cand te deplasezi intr-un loc in altul, ci si o crestere a valorii de piata a masinii, in cazul in care doresti sa o vinzi ori sa o schimbi cu ceva mai performant.

Vei spune poate ca te descurci si asa, cata vreme telefonul tau mobil indeplineste deja toate functiile de care ai nevoie. Atunci cand stapanesti insa o masina agila si puternica, asa cum este modelul BMW E46, spre exemplu, nu iti permiti sa iei prea mult mainile de pe volan pentru a deschide si a naviga pe telefonul mobil. Acesta este unul dintre motivele pentru care achizitia unui sistem de navigatie BMW E46 dedicat este solutia cea mai potrivita la nevoile tale.

Usor de montat, fara costuri suplimentare

Primul lucru la care va trebui sa te gandesti inainte de achizitia unui sistem de navigatie GPS este daca acesta se potriveste in bordul masinii. Pe piata sunt astazi o multitudine de producatori si de modele de sisteme de navigatie, unele poate mai performante decat ai crede. Este esential sa vezi insa daca acestea se potrivesc in bordul masinii tale, unde, dupa cum stim, fiecare producator si fiecare model are propria configuratie a bordului.

Din acest punct de vedere, achizitia unui sistem de navigatie BMW E46 dedicat te va scuti de cheltuieli suplimentare si modificari ale instalatiei electrice a masinii tale, care stii cat sunt de costisitoare. Aceasta in conditiile in care, pe site-urile de specialitate, sistemele de navigatie GPS dedicate vin dotate cu toate cablurile si conexiunile de care ai nevoie pentru un montaj facil si fara batai de cap.

Un alt aspect pe care ar trebui sa-l ai in vedere este dat de caracteristicile tehnice. Aici, sistemele de navigatie sunt asemenea calculatoarelor si laptopurilor. Cu cat sunt mai performante si mai complet echipate, cu atat sunt mai scumpe. De aceea, dupa ce ne-am hotarat la design, e bine sa aruncam o privire la caracteristicile tehnice, pentru a vedea ce model ni se potriveste.

Daca doresti sa dai o valoare mai mare masinii tale, atunci achizitia unui sistem de navigatie mai performant te va ajuta sa mentii un pret ridicat al acesteia la momentul vanzarii. Daca doresti insa ca achizitia sistemului de navigatie sa te ghideze in perioada concediilor, atunci poti opta pentru o configuratie medie, care sa iti asigure atat putere, cat si viteza de procesare a datelor.

In ceea ce priveste ecranul, cred ca nu mai este cazul sa-ti spunem ca majoritatea modelelor de navigatie GPS sunt dotate cu ecran LCD tactil, pe care vei putea naviga cu usurinta doar printr-un simplu slide cu degetul, putine dintre modelele actuale fiind dotate cu panouri si butoane laterale.

Leave a Reply