Toate avantajele pe care le am de cand am descoperit DeepCrawl

0

Nici macar nu stiam ca exista Deep Crawl pana cand nu am gasit group buy seo tools un site de pe care m-am abonat direct la peste 80 de tool-uri SEO foarte bune.

Primul pe care l-am testat inca de la inceput a fost DeepCrawl. Ca o paranteza, pretul abonamentului a fost extraordinar de mic avand in vedere ce ofera pachetul, si va recomand tuturor sa aruncati un ochi.

DeepCrawl va ofera, de asemenea, grupari inteligente de pagini (pe care le puteti gasi in setarile avansate cand configurati un crawl), ceea ce inseamna ca esantionarea se bazeaza pe un procent de pagini, nu pe un numar. Gruparea paginilor in acest fel este importanta, deoarece va ofera o esantionare consecventa in crawlere.

Ganditi-va la un experiment stiintific: daca sunteti un site de comert electronic care acceseaza cu crawlere 20% din paginile dvs. de produs, in urmatoarea accesare cu crawlere, Deepcrawl va scana acelasi procent de 20% pentru paginile care au fost adaugate, eliminate, fiecare raport.

De asemenea, acest lucru reduce timpul de accesare si costul accesarii cu crawlere, pe masura ce directionati accesarea cu crawlere catre subsetul specific de pagini in care va intereseaza.

In mod similar, extrasele personalizate ale DeepCrawl pot fi folosite pentru a include sau exclude parametrii alesi de dvs. Aceasta este o caracteristica mai avansata, conceputa pentru crawlere mai specializate, pentru a va perfectiona zonele de focalizare.

Compania a adaugat, de asemenea, extrase personalizate prestabilite pentru utilizatorii non-tehnici, deoarece scrierea extragerilor personalizate necesita cunoasterea limbajului expresiei regulate (Regex).

Raportare avansata

In afara de integrarea SGC, cele mai proeminente imbunatatiri ale DeepCrawl se afla in capacitatile sale de raportare, pentru care DeepCrawl a adaugat 75 de rapoarte noi in ultimul an.

Dincolo de rapoartele de partajare si exportare de baza sau de adaugarea unei sarcini pentru raportul respectiv, puteti da clic pe butonul Distribuiti pentru a obtine un link care sa poata fi accesat in raportul respectiv.

Apoi, puteti trimite un e-mail catre orice numar de destinatari. De asemenea, puteti sa descarcati raportul ca fisier CSV sau sitemap XML si personalizati rapoartele cu marcaje personalizate.

Caracteristica bazata pe sarcini este deosebit de utila. DeepCrawl mi-a permis sa adaug o sarcina pentru rapoarte specifice – in acest caz, lista erorilor serverului 5xx – pentru a lua masuri in legatura cu vulnerabilitatea SEO.

DeepCrawl va permite nu numai sa programati si sa personalizati accesarea cu crawlere, dar utilizand Task Manager puteti urmari progresul si gestiona fluxurile de lucru legate de problema si termenul limita.

Marca unui instrument bun este una care nu numai ca descopera o problema sau o oportunitate, ci va ajuta sa actionati cu recomandari specifice. Mi sa oferit optiunea de a stabili o activitate deschisa sau fixa; desemneaza o prioritate scazuta, medie, inalta sau critica; stabileste un termen limita si atribuie acea sarcina anumitor persoane din echipa mea.

DeepCrawl mi-a dat o cale tangibila pentru rezolvarea problemelor SEO cu site-ul meu. Numai recomandarile directionate ale SpyFu si KWFinder.com au oferit aceeasi capacitate de a actiona in ceea ce priveste raportarea SEO si nici unul dintre celelalte crawlere nu a inclus acest tip de functie de actiune bazata pe sarcini.

Leave a Reply