Top 5 cadouri de Craciun pentru sefi

0

Desi nu ai nicio obligatie sa oferi șefului tău un cadou pentru ocazii speciale, este întotdeauna plăcut sa recunosti ca ai un sef deosebit de grozav oferind un mic semn de apreciere, printr-un cadou de Craciun. Partea grea, desigur, este sa gasesti un cadou Craciun potrivit pentru munca, care sa atinga tonul potrivit. Mergi pe cadouri ieftine sau ceva mai generos?

Ar trebui sa ramai la un cadou pentru barbati de Craciun profesional pentru biroul lui sau sa gasesti un cadou sentimental care sa se conecteze cu el la nivel personal? Numai tu poti stii ce fel de cadouri de Craciun sunt potrivite, deoarece locul de munca al fiecaruia este diferit, dar am adunat o gama larga de cadouri de Craciun pentru sefi bine gandite pentru a te ajuta sa incepi.

Sefii vor fi uluiti sa primeasca unul din aceste cadouri de Craciun barbati

  1. Biroul sefului – gandeste aici cand cauti un cadou Craciun pentru el

Indiferent daca seful tau este cel mai bun prieten al tau sau doar o persoana pe care o admiri de la distanta, poti alege un cadou care sa demonstreze cat de mult le apreciezi munca grea, prietenia si conducerea.

Din categoria de idei de cadouri de Craciun pentru biroul lor iti oferim drept inspiratie: un incarcator wireless cu suport organizator si lampa led usb 5-in-1,  un mini aspirator portabil de birou sau un suport pentru laptop din bambus cu mousepad. Toate acestea sunt practice, accesorizeaza cu bun gust biroul si aduc apreciere extra pentru seful tau.

  1. Timpul sefului

Daca este tipul de persoana fixista, pentru care punctualitatea este cartea sa de vizita, nu uita ca potioricand sa pui pe lista de cadouri de Craciun pentru sefi un ceas de perete cu angrenaje sau un ceas de buzunar vintage.

  1. Pauza de masa a sefului

Pentru a petrece timpul mort din timpul zilei  impreuna cu seful tau, poti sa alegi drept cadou de Craciun un set de carti Escape Room portabil de pe Jubi. De fapt, pe Jubi gasesti o multime de cadouri Craciun copii, barbati si femei.

Variantele sunt multiple, fiind disponibile carti Escape – Blestemul Sfinxului, Contracronometru, Evadare din Alcatraz, Insula Piratilor,Misterul din Eldorado sau Soarta Londrei. Cine a zis ca la birou nu te poti relaxa cu o echipa bine inchegata, in frunte cu seful?

  1. Accesoriile sefului – o alta idee de cadou Craciun pentru barbati

Butonii pentru camasa (Lancaster, Guess) sunt bijuteriile care  au fost concepute pentru domnii care stiu ce vor si cum sa-l obtina, clar fiind descrierea perfecta pentru managerii din ziua de astazi.

Tot ca si accesorii din categoria de cadouri de Craciun pentru sefi, mentionam si setul cadou pentru barbati – curea, ceas si portofel, un set de lux pentru un om modern sau un set cadou pentru barbati Muglir  — ochelari de soare, curele si ceasuri elegante pentru un aspect urban modern.

  1. Seful tau, prietenul tau – simte asta cand cauti cadouri Craciun barbati pentru sef

Daca vrei ceva si îți permiti sa oferi ceva amuzant pentru biroul sefului, adauga in lista de cadouri de Craciun si o tasta Enter Antistres, un obiect decorativ cu miscare perpetua – leaganul lui Newton sau o minge anti-stres care isi schimba culoarea.

Chiar daca nu te grabesti pentru o promovare, aceste cadouri pentru sefi sunt o modalitate excelenta de a-ti arata aprecierea pentru munca depusa intr-un un an greu – si sa speram ca iti arata aceeasi apreciere, pentru ca o meriti!

Leave a Reply