Topul curiozitatilor despre bebelusi si pantofii lor

0

Cand copilul incepe sa invete sa mearga, o multime de intrebari va pot aparea in minte. Cand este momentul ideal pentru a pune primul pantof sau orice alt tip de incaltaminte in piciorul micutului explorator.

Iata o lista de top cu cele mai frecvente intrebari si raspunsuri de la parintii experimentati despre copii si pantofii lor.

Ar trebui sa fie incaltat copilul cand invata sa umble?

Raspunsul nu este la fel de scurt precum un da sau nu, deoarece nu este intotdeauna practic pentru copilul tau sa fie descult. Gaseste cel mai bun mod de a proteja noul mers in acelasi timp promovand dezvoltarea sanatoasa a piciorului, in functie de necesitatile si particularitatile copilului tau.

Sunt coplesit de oferta de pantofi pentru copii!

Care sunt particularitatile pe care este cel mai important sa ne concentram atunci cand cumparam prima pereche adevarata de incaltaminte bebelusi? Alegerile sunt abundente atunci cand vine vorba de cumpararea pantofilor pentru copii. Din fericire, exista intr-adevar doua lucruri principale asupra carora sa te concentrezi.

Flexibilitate. Daca cel mic tocmai a facut cativa pasi de-a lungul mobilei din camera, mergi pe un pantof cu talpa moale. El nu trebuie sa fie scump. Orice pantof cu care copilul poate simti solul va fi suficient.

In cazul in care copilul dumneavoastra merge deja in mod independent, vrei un pantof mai solidcare sa-l ajute si sa-i dea stabilitate si maxima protectie a piciorului, plus flexibilitate. O modalitate buna de a testa flexibilitatea unui pantof de copil este de a indoi calcaiul cu o mana si varful talpii cu cealalta, pliind pantoful la jumatate.

Care este cel mai bun mod de a masura talpa copilului meu pentru prima pereche de pantofi?

Notiunile de baza in privinta potrivirii bune este foarte importanta atunci cand vine vorba de pantofii pentru copii. Mai ales ca modul in care acestia se potrivesc afecteaza dezvoltarea mersului pe tot parcursul vietii unei persoane este stabilita in timpul acestor ani de inceput.

Poate copilul sa poarte pantofi second hand?

Sunt mereu un avocat pro cumpararii de articole folosite. Cu exceptia cazului cand este vorba de pantofii pentru copii. Hainele utilizate pentru copii in mod normal sunt foarte bune pentru mediul inconjurator si pentru portofelul tau, dar in cazul pantofilor lucrurile stau cu totul diferit.

Deoarece pantofii pentru copii au tendinta de a se modela dupa piciorul copilului care-i poarta. Un pantof utilizat va avea amprenta piciorului unui alt copil si mersul propriul ar putea fi afectat negativ de acest lucru.

Este intotdeauna cel mai bine sa investesti bani in pantofi noi pentru copii si sa economisesti prin utilizarea de haine si jucarii second hand.

Leave a Reply