Unde pot sa fac rapid o inlocuire de display iPhone 6s+

0

Telefonul mobil reprezinta astazi o necesitate, astfel incat mentinerea lui intr-o stare buna de functionare reprezinta o misiune aproape obligatorie, pentru oricare dintre noi. De cate ori nu v-ati simtit dezorientati atunci cand ati plecat de acasa fara telefonul mobil sau, dimpotriva, atunci cand ati constatat ca aparatul este pe descarcate si nu aveti la indemana nici baterie externa si nici un cablu de alimentare, astfel incat sa il puneti la incarcat in cea mai apropiata priza?

Mai mult, eventuale accidente, precum scaparea telefonului pe jos sau craparea display-ului, reprezinta evenimente pe care nu ni le dorim in nicio situatie. Aceasta in conditiile in care telefonul mobil a devenit astazi aproape unicul mijloc de comunicare si de stocare a informatiei.

Pe smartohone ne pastram fotografii de familie, instantanee surprinse in vacanta sau in periplul nostru de zi cu zi prin oras, dar si documente de la locul de munca, pe care le transportam pana la calculatorul nostru de acasa ori de la birou. Ce facem insa in cazul in care avem un telefon scump, precum iPhone 6s+, pentru care avem de schimbat rapid un display sau alta componenta de baza?

Pasi pentru inlocuire de display iPhone 6s+

Primul lucru pe care trebuie sa-l stii este ca exista astazi pe internet destule site-uri care iti ofera inlocuire display iPhone 6s+ la un pret mai mult decat acceptabil, data fiind valoarea telefonului in sine. Aici, trebuie spus ca aparatele iPhone nu sunt chiar scumpe, iar defectarea unei piese esentiale precum display-ul poate reprezenta un neajuns major.

Astfel, daca un aparat de acest tip ajunge sa coste la liber in jur de doua mii de lei, trebuie spus ca display-ul, cu tot cu manopera, ajunge la aproximativ o treime din pret. Unul dintre atelierele care pot remedia rapid aceasta defectiune este Glassgsm, care are si o interfata electronica foarte bine pusa la punct. Aici, trebuie spus ca orice telefon este predispus la accidente de acest gen.

Indiferent ca scapi telefonul din mana in timp ce alergi pe scari la facultate sau iti cade din buzunar in timp ce cobori din masina, ecranul este una dintre cele mai vulnerabile componente. Prin urmare, schimbarea display-ului este singura optiune de luat in calcul pentru a reda functionalitatea telefonului tau. Acest lucru se poate face foarte simplu prin intermediul Glassgsm, uneori chiar si fara deplasare din partea ta.

Daca esti in apropierea service-ului te poti deplasa personal cu aparatul defect, unde specialistii in reparatii smartphone iti vor pune un diagnostic si vor face o calculatie de cost pentru telefonul tau. Daca nu, poti trimite telefonul prin curierat rapid, iar display-ul poate fi inlocuit, pentru ca aparatul sa-ti fie trimis prin acelasi serviciu de curierat, in cel mai scurt timp.

Leave a Reply