In cazul in care locuiti la casa, cu siguranta aveti nevoie de mai multe unelte dar si de diferite utilaje pentru a va putea desfasura activitatea in cele mai bune conditii.

Motosapa este un utilaj spre care va puteti indrepta atentia pentru propria gospodarie, iar aceasta poate face fata cu succes cerintelor in cazul terenurilor agricole care au o suprafata de cel mult 1500 mp.

Puteti folosi motosapa pentru taierea pamantului, si chiar pentru a ara pamantul moale.  In comparatie cu motocultorul, motosapa este un utilaj care nu are o atat de mare putere.

Ei bine, un al doilea utilaj spre care va puteti indrepta atentia pentru gospodaria dvs. este motocultorul. Acesta este un utilaj ideal pentru pregatirea solului in vederea diferitelor lucrari agricole.

Motocultorul poate fi echipat cu fel si fel de accesorii printre care grebla, remorca, plug, etc., astfel incat va poate fi de mare folos in gospodarie.

Motocultorul poate sa faca fata cu succes lucrarilor agricole de pe suprafete mari de teren. Utilizarea acestuia este extrem de benefica, atat datorita faptului ca se va economisi foarte mult timp, fata de cazul in care lucrarile agricole ar fi realizate manual. Apoi este necesar sa precizam si ca utilizarea motocultorului va va scuti de efort fizic.

Trebuie precizat in legatura cu motosapele ca ele pot lucra la adancimi de maxim 10 – 12 cm, si pot fi accesorizate cu o remorca de exemplu. De regula, cele mai bune motosape sunt cele care au motorul in 4 timpi. Acestea au si un consum mic de combustibil si sunt usoare, permit de regula reglarea inaltimii de lucru si dispun de manere ergonomice.

Tinand cont de toate aceste detalii, este firesc faptul ca veti dori sa gasiti motosape si motocultoare ieftine Ruris pe Vexio.ro, asa ca in continuare vom vedea ce asemenea utilaje puteti gasi la cele mai atractive preturi.

Motosapa Dac 7600k, 7 CP, care are roti cauciuc+roti metalice poate reprezenta cea mai buna solutie pentru gospodaria dvs, daca nu aveti o suprafata mare de lucru. Veti putea efectua lucrari precum pregatirea solului in vederea insamantarii, puteti folosi frezele de sapatoare care sunt montate pe motosapa, insa pe aceasta nu se pot monta scule care se actioneaza prin ridicare sau coborare.

Motocultorul Ruris 1001KSD, care are 10 CP, este prevazut cu motor diesel, roti cauciuc, roti metalice 500, plug reversibil, freze, poate fi solutia perfecta pentru gospodaria dvs. atunci cand aveti de lucrat o suprafata mai mare de teren.

Acesta are pornire usoara, cu sistem automat la cheie, si poate fi dotat cu diferite accesorii precum plugul, rarita, remorca, cultivator. etc.

Ei bine, cu siguranta atunci cand locuiti la casa nu va veti ocupa doar de lucrarea terenurilor, ci veti pune mare pret si pe aspectul curtii. De exemplu, o motocoasa este un utilaj care nu trebuie sa lipseasca din nici o gospodarie, asa ca in continuare vom vedea despre ce este vorba.

Motocoasa poate fi utilizata pentru taierea buruienilor din jurul gardului, insa aceasta poate sa fie utilizata si pentru a taia iarba sau gazonul din curte, in cazul in care nu discutam despre suprafete foarte mari de teren.

Motocoasele pot fi de diferite tipuri in ceea ce priveste alimentarea, astfel ca exista motocase electrice (cu acumulatori sau cu fir) sau motocoase pe combustibil (pe benzina).

In functie de tipul activitatii, exista motocoase hobby, ideale pentru suprafete de cel mult 500 mp, motocoase semiprofesioale, pentru suprafete cuprinste intre 500 si 5000 mp, sau motocoase profesionale care sunt ideale pentru suprafete cuprinse intre 5000 si 10.0000 mp.

Puteti sa gasiti motocoase ieftine sau motocoase care au preturi mai mari, in functie de specificatiile tehnice si in functie de numele producatorului.

Leave a Reply