Beneficiile utilizarii platformei cu saloane de infrumusetare – Stailer

0

Programarile pentru o tunsoare noua sau vopsirea parului pot fi dificil de facut. Totul devine si mai greu atunci cand nu stii ce sa alegi pentru parul tau, iar teama ca totul va fi gresit se mareste. Desi parul creste la loc, distrugerea lui poate afecta cursul normal. Din aceasta cauza, foarte multe persoane evita sa faca un pas diferit pentru schimbarea aspectului. Cauta cei mai buni stilisti din zona ta, online! Iata care sunt beneficiile utilizarii platformei cu saloane de infrumusetare – Stailer.

Stailer ofera posibilitatea tuturor care vor sa se programeze la un salon, sa vada toate detaliile despre el. Vrei sa compari preturile saloanelor din zona ta? Cu ajutorul stailer.ro poti face acest lucru simplu si rapid. Daca iti doresti o noua coafura la salon HAZE Hairdressers in Bucuresti, prin aceasta platforma o poti face. Fara sa platesti vreun cost, Stailer vine in ajutorul tau pentru gasirea celui mai bun centru de infrumusetare.

In 5 zone din tara, Stailer este disponibil!

Platforma stailer.ro poate fi accesata de oriunde, insa doar in Bucuresti, Iasi, Timisoara, Cluj Napoca si Oradea te poti programa. Saloanele din aceste orase si-au inscris afacerile pe site, asteptand noi clienti sa le calce pragul. Te poti programa de oriunde, dar doar in aceste orase. Inainte de a face programarea, poti vizita virtual fiecare salon din zona ta.

Totul este gratuit!

Printre beneficiile utilizarii platformei cu saloane de infrumusetare  РStailer se numara si lipsa costurilor. Oricat timp ai petrece pe site si ori de cate ori ai reveni, site-ul nu solicita niciun cost. Programarile sunt si acestea gratuit, totul fiind in avantajul clientului. Pentru a-ti fi mai usor sa gasesti un salon potrivit nevoilor tale, stailer.ro iti ofera numeroase liste cu toate din aceste zone. Afla si alte informatii aici despre cum functioneaza platforma stailer.ro.

Te poti programa atat tu, cat si pe un prieten!

Efectuarea programarilor pe aceasta platforma poate fi indeplinita pentru propria persoana, dar si pentru o alta. Tot ce trebuie sa faci este sa specifici numarul de telefon al acesteia, la finalizarea programarii. Persoana in cauza va primi un mesaj text in care vor fi detaliate toate informatiile. In acelasi mesaj va fi atasat si un link ce permite anularea programarii.

Serviciile disponibile sunt corespunzatoare doamnelor si domnilor.

Femei sau barbati, cu totii va puteti programa online! Selectarea genului de pe prima pagina va actualiza imediat serviciile disponibile. In ambele cazuri se gasesc multiple saloane, iar serviciile pot fi prestate de catre un singur stilist pentru fiecare sau un salon pentru toate. Exista posibilitatea sa te poti programa impreuna cu iubitul sau iubita la acelasi salon.

Programarile la salon nu mai reprezinta o problema! Daca vrei sa afli ce parere au avut alti clienti despre servicii, pe site-ul stailer.ro poti vedea aceste detalii. Alaturi de recenzii, fiecare rezultat va contine zona in care se afla salonul, rezultatele, preturile, durata serviciilor si programul general. Acestea sunt doar cateva dintre beneficiile utilizarii platformei cu saloane de infrumusetare – Stailer.

Leave a Reply